8. nov. 2009

Gratis TV på nettet

Har du en relativ hurtig netforbindelse, så kan du se massere af gratis tv på nettet. Du kender allerede DR, der tilbyder dig at streame udsendelser eller live-tv via nettet. Omend det interessante er, når vi kan få adgang til diverse udenlandske kanaler - så vi kan følge med i fodbold, håndbold og amerikansk fodbold. Her følger en gennemgang af forskellige udbydere af gratis udenlandsk tv på nettet.



WWiTV
wwiTV.com finder du mere end 2500 TV-kanaler fordelt på lande og kategorier.

Findinternettv.com
Findinternettv.com finder du et mindre udvalg, men også en fed søgefunktion

streamick.com
streamick.com er også ganske udemærket, selvom den er relativ lille. Derimod er den bedre opdateret end de førnævnte og kvalitet fremfor kvalitet sættes i højsædet.Ellers kan man se de enkelte udsendelser direkte på siden, så det er nemt at zappe fra kanal til kanal.

Du kan også hente programmet Mira på getmiro.com. Her får du fri adgang mere end 6.000 forskellige tv-programmer, serier og meget andet. Gennem Miro er der mulighed for at abonnere på forskellige programmer, der downloades gratis i HDTV-kvalitet. Desuden giver programmet også mulighed for at downloade indhold fra sider som YouTube.

Visse kanaler kræver, at man er opholder  sig i et bestemt land (såsom USA) for at man kan downloade indholdet. Ved at downloade Hotspotshield eller benytte hidemyass dog alligevel som dansker få adgang.

God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du har spørgsmål eller ris/ros, så smid gerne en kommentar.