15. okt. 2009

Billigere barbering med Razorpit

Mange studerende har - mænd som kvinder - utrolig store udgifter til barberblade. Det skulle et produktet Razorpit nu rette op på.
Navnet er Razorpit og ideen bag er helt enkel; Hvordan kan vi forlænge de dyre barberblades levetid?

Det blev fødslen af Razorpit, en slibeplade lavet af Termo Plastisk Elastomer, der minder om gummi og er godkendt til brug inden for eksempelvis levnedsmiddelindustrien. Det bruges blandt andet til tandbørster, tandbeskyttere og køkkenredskaber.

Rundt omkring på nettet bliver Razorpit rost og den forlænger levetiden på barberbladene betydeligt.
Jeg har netop modtaget min egen razorpit og har taget den i brug på et sæt gamle barberblade, som jeg havde planlagt at smide ud - Men nej, razorpit har formået at genopleve dem. Flere i min omgangskreds benytter også Razorpit med stor glæde og store besparelser. Du kan købe Razorpit her.




Hvordan virker Razorpit?
RazorPit er udviklet på baggrund af en række forskningsresultater, som fandt frem til hvorfor barberblade bliver sløve på rekordtid. Man støbte et brugt barberblad i en form og skar det over med en diamantklinge og polerede snittet og og forstørrede det 600 gange op, så man fik et tydeligt billede af barberbladets degenerering. Efter nærmere undersøgelse viste det sig, at det ikke var grundet sløvhed af bladet, men istedet grundet en belægning af hår-, hud- og sæberester.

Demonstration af Razorpit


Razorpit koster KUN 169 kroner hos made4men. Jeg har ikke kunne finde den billigere andre steder (da der så kom en merudgift oveni til fragt).Så uanset om du barberer ben, baller eller ansigt, så vil Razorpit kunne nedsætte dine udgifter til barberblade betydeligt og give dig en mere behagelig barbering i længden.Køb Razorpit her




Hvorfor finder jeg den ikke i butikkerne?
Med en opfindelse, som både gavner miljøet og er økonomisk fordelagtig for forbrugerne, regnede manden bag Razorpit, Morten Kjeldsen, med at stå med et produkt, som detailhandlen ville være meget interesseret i. Men sådan var det ikke.

»De var ikke særligt opsatte på at få den på hylderne. En stor kæde sagde direkte til mig, at den meget nødig ville tage Razorpit ind, fordi kæden havde en så god fortjeneste på Gillettes produkter. Alle led tjener jo godt på barberblade, når man tager så meget for dem. Det er kun en dårlig forretning for kunderne,« fortæller han.

Efter en del presseomtale af Razorpit, kom der hul igennem til Skousen, Dansk Supermarked og Coop Danmark. Fra uge 31 vil Razorpit kunne købes i 200 danske forretninger omend prisen givetvis vil blive noget højere, da detailhandlen også har nogle avancer, som må formodes at bringe prisen op.

Køb Razorpit her

2 kommentarer:

  1. Hey,

    Har længe været irriteret over hvor meget det koster at købe barberblade - med dette produkt har jeg ikke købt nye barberblade de sidste 4 måneder!!!

    Et must til dem som bruger skraber :-)

    Find flere anmeldelser her:
    http://shavereview.com/Content/3065

    SvarSlet
  2. Så er der købt julegaver. Tusind tak for ideen!

    SvarSlet

Hvis du har spørgsmål eller ris/ros, så smid gerne en kommentar.