3. okt. 2009

Tjen penge på at blogge

Har du et interessant liv, kan spotte den nyeste mode eller besidder du anden interessant viden? Hvis ja, så kunne det være en mulighed at blogge om det. Du kan lynhurtigt komme igang og det kan være ganske gratis og ende op med at tjene en fornuftig sum penge på det.



1) Opret en gratis blog på subdomæne (f.eks. mere-su.blogspot.com)

Som studerende er der to åbenlyse muligheder - den gratis og ligetil blogger.com, der er tilknyttet til google-mail, hvis du har sådan en.

Det er klart den nemmeste og hurtigste måde, at komme igang med at blogge på, selv uden større tekniske evner. Jeg har selv benyttet blogger.com og er ganske tilfreds med sitet :-)



2) Få reklamekampagner på din side og tjen penge
Nu handler det om at finde nogen, der vil reklamere på din hjemmeside. Der findes en række affiliate-programmer, hvor man tilmelder sig og når reklamerne er sat op, så ruller pengene stille og roligt ind hånd i hånd med din SU.

Vælger du blogger.com, så findes der en "Tjen penge"-tab inde i administrationsdelen, som kan hjælpe dig med opsætningen af Google Adsense. Omend der findes flere udbydere af samme service.
Her er nogle af de affiliateprogrammer, som jeg benytter (kræver ikke momsregistrering):

EuroAds tilbyder mange forskellige annoncører, men kræver at du udskifter kampagner løbende (oftest med et par måneders mellemrum). EuroAds slår sig op på, at de giver markedets bedste andel i reklameindtægterne. Tilmeld dig her

Partner-ads tilbyder mange mindre annoncører, men kræver dog ikke vedligeholdelse som EuroAds.

3) Få besøgende til din hjemmeside
Når du har oprettet en blog er og begyndt at skrive, så kunne det være rart, hvis folk gad at læse den, ikke?

10000kr.dk kan du lære om, hvordan du får mere trafik på din hjemmeside og generelt tjener penge på forskellige måder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du har spørgsmål eller ris/ros, så smid gerne en kommentar.