1. okt. 2009

Billige rejser - Spar mange penge

Går du som studerende og gerne vil til de varmere luftstrøg, men føler at SU'en ikke helt slår til? Du kan spare en formue, hvis du bestiller drømmerejsen i Sverige. Det lyder nemt og det er nemt.

Når du skal bestille drømmerejsen til i år, så kan det godt betale sig, at kigge i retning af vores svenske naboland. Grundet den lave svenske krone, så er priserne betydeligt billigere, end når de bliver betalt med danske penge.

På samme måde ligger den svenske ferie forskudt af den danske. Du kan f.eks. bestille billet i den danske højsæson, men billetten er købt i Sverige, hvor ferien endnu ikke er begyndt. Ergo vil du opnå yderligere besparelser.

Billet fra Sverige - Afgang fra København

Både Star Tour og Apollo tilbyder via deres svenske søsterhjemmesider, at du kan finde den samme rejse som på de danske hjemmesider. I begge tilfælde flyver du fra Kastrup, hvor danske og svenske rejsende sidder side om side. Når du ankommer til drømmedestinationen, så vil I blive indlogeret samme sted og hele vejen igennem vil i få samme behandling.

Ligheden mellem de danske og svenske hjemmesider er også slående, men prisen er meget forskellig.

Nemme besparelse med få klik
EB foretog en identisk søgning på apollorejser.dk og apollo.se, som viste en besparelse på op til 28 procent at spare på en ferie til Egypten i juli. Prisen på den danske hjemmeside er 21.152 kroner, mens få klik på den svenske hjemmeside barberer næsten 6000 kroner af prisen.
Hos Star Tours svenske søster kan du sammen med familien spare 13.046 kroner eller 32 procent på 15 dage i Thailand.

Omend kræver det, at man vælger nogle dyrere rejser og i højsæsonen, før der virkelig findes besparelser.

Afrejse fra Hamburg og spar en formue!
Hvis du er bosat tættere på den tyske grænse, så kunne det måske være en ide, at kigge mod det tyske marked. Rabatten lavede tidligere et indslag om, hvordan familien Riis tog til Hamborg Lufthavn og sparede 8623 kr. på deres flybilletter til Mexico.

Er du skrap til det tyske, så følger her en række links, der kan hjælpe dig frem mod en billigere rejse. Du vil hurtigt finde besparelserne værd, at måske slå et ord eller to op i ordbogen ;-)

www.ham.airport.de
www.lastminute.de
www.discount-travel.com
www.karstadt-reisen.de
www.neckermann.de
www.tui.com/de
www.5vorflug.de
www.ltur.com/de/
www.alltours.de/
www.billigweg.de/
www.first24.de/

www.lmts.de/
www.oeger.de/
www.lastminuteline.de/
www.last-minute-express.de/
www.tjaereborg.de/
www.jahnreisen.de/
www.its.de/
www.treffpunkt-flugreisen.de/
www.travelchannel.de/
www.rsa-reisen.de/


Billige danske alternativer

Er du udpræget nationalist eller bare overhoved ikke føler dig hjemme i andet end det danske sprog, så er de bedste bud på en billig rejse købt i Danmark givetvis at finde blandt nedenstående links.

Skyscanner.dk
kayak.dk
momondo.com

Kilder
DR
Ekstra Bladet

1 kommentar:

  1. Et andet godt sted at spare penge på rejsen, er ved at tjekke om man har en billig rejseforsikring. Der er nemlig ofte stor forskel på prisen, og ofte kan man derfor spare penge allerede inden man rejser afsted :)

    SvarSlet

Hvis du har spørgsmål eller ris/ros, så smid gerne en kommentar.