29. okt. 2018

Vælg den helt rigtige sofa

En sofa (eller hvis du vil have en sofa) er en af ​​de største og vigtigste møbler, du vil købe. Et ægteskab af funktion og stil - det er en ægte forpligtelse. De er trods alt ofte dyre, og alt andet i rummet drejer sig om det. Men med en tilsyneladende endeløs mængde valg, hvordan ved du, at hvad du vælger, er den rigtige? Og hvor begynder du selv at se?

 Hvis du har shoppet rundt på en sofa, har du måske en ide om, hvad du vil have det til at ligne ud, men verdensberømte interiør- og møbeldesigner Cortney Novogratz siger at tænke funktion først. "Vores første tanke er, hvor mange i din familie der skal sidde på sofaen til filmnat. Vi har ni, så vi kigger altid på sektioner lige uden for flagermuset, så vi kan alle være sammen, "siger hun.

Men hvis din filmnat er mere som "Netflix og chill", har du mere fleksibilitet, ifølge interiørdesigneksperten og Evine-vært, Kathy Norton. "Hvis du er single eller en tom-nester, anbefaler jeg altid at gå med neutrale faste stykker. På den måde kan du skifte dem regelmæssigt med lyse, kaste tæpper og puder. "

Kæledyr og fester er andre faktorer at overveje. "Virkeligheden er, at du sandsynligvis skal udskifte dine sofaer eller møbler hurtigere. I dette tilfælde anbefaler jeg altid noget med et mønster, da dette typisk kan camouflere nogle af de messer, der er bundet til at ske, "forklarede Norton.

Hvis dine møbler får masser af slitage, er det rigtig vigtigt at vælge den rigtige polstring. Ricky Borja, vicepræsident for hotellet på Viejas Casino & Resort, delte sin tilgang til indretning af højthandlede rum: "Det handler kun om tekstur - det føles ved første indtryk, hvor komfortabelt og funktionelt møblerne er til den tilsigtede anvendelse i sociale omgivelser. Vi overvejer også vedligeholdelsen og levetiden af ​​stoffet. "

Mens de fleste møbelforretninger tilbyder garantier og garantier, vil det stadig ikke realistisk forudsige præcis, hvor længe stykket vil være brugbart til. Mens dine forældre sandsynligvis havde en eller to sofaer vokser op, bliver det bare ikke gjort på samme måde i dag. Hvis du leder efter en ballparkfigur, siger Novogratz, at du skulle forvente, at din sofa skal vare i mindst fem år og omkring 10, hvis du er heldig.

Husk, hvis du køber et dyrt brugerdefineret stykke, som du planlægger at beholde i det lange træk, kan du vælge noget, der for tiden er trendy (tænk alle de rosa møbler, vi har set det sidste år), måske ikke være den klogeste beslutning siger borja "Med hensyn til farve og stil, har vi tendens til at holde sig væk fra noget, der for tiden trender som tendenser tendens til at passere inden for fire til fem år. Samlet set ønsker vi at sikre investeringens levetid. "


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du har spørgsmål eller ris/ros, så smid gerne en kommentar.