26. dec. 2011

Massage hjemme hos dig selv i København

Massage for to eller for dig selv

Massage er en vidunderlig ting, som man kan nyde selv eller i selskab med sin partner, venner eller familie. En god massage kan skabe en følelse af velbehag, reducere stress og tilmed have gavnlig effekt på hovedpine og fobier.

Massage mod stress

Opnå sundhed og velbehag med massage, da det stimulerer blodcirkulationen, øger tilstrømningen af oxygen til cellerne og sænker blodtrykket: det får musklerne til at slappe af og øger fleksibiliteten i ledende. Endvidere opnås en stimulering af nervesystemet, hvad enten det drejer sig om afslapning eller årvågenhed. Når kroppen først slapper af, så kan sindet følge efter.

Generelt er massage fantastisk, når man har behov for, at koble af fra hverdagens travlhed og stress. Der findes flere muligheder for få massage, når det passer ind i ens skema, da man erkender, at folk har travlt i hverdagen.
Massage København

Massage for par

Hvis man gerne vil dele en fantastisk oplevelse med en partner, en veninde eller et familiemedlem, så er en parmassage en skøn måde, at komme lidt tættere på hinanden. Er man et par, kan man eventuelt massere hinanden. Ellers er der muligheder for, at man kan få en personlig massør hjem til sig, hvis man bor i København eller en større by. I mindre byer koster det somregel ekstra, hvis man vil have massage derhjemme.

Fordelen ved, at massøren kommer hjem til en er, at man selv kan skabe stemningen i rummet. Man kan pynte op med blomster, levende lys eller hvad fantasien rækker til. Mulighederne er mange og man kan relativt billigt arrangere den perfekte massage for to, selvom man ikke har de store evner som massør.

Hvordan gavner massage

Massage hjælper muskler ved, at stimulerer kroppens naturlige processor. Kroppen udskiller affaldsstoffer og derved får musklerne bedre plads til, at kunne bevæge sig frit.

Du kan læse mere om, hvorfor man bør få massage her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du har spørgsmål eller ris/ros, så smid gerne en kommentar.